Help

Heeft u hulp nodig bij de werking van deze website dan kunt u hier onder eens een kijkje nemen. Mocht u er nog niet uitkomen dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wie en wat is ModeltreinBeurs.nl ?

Hoe werkt het?

ModeltreinBeurs werkt net als een 'echte' veiling, maar dan op het internet. In tegenstelling tot bijv. Marktplaats.nl kunt u zelf geen artikelen inbrengen; er worden alleen artikelen van de Twentse Modelspoorweg Club of haar leden aangeboden. Hoe kunt u een artikel aankopen? 1. U brengt een bod uit op het artikel, onderaan de pagina van dat betreffende artikel. Uw bod moet altijd hoger zijn dan het aktuele bod! 2. Na correcte invulling van naam, emailadres, telefoonnummer en bedrag (verplicht!) drukt u op de button 'bod plaatsen'. 3. U ontvangt direkt een email op het opgegeven emailadres. U dient op de daarin vermelde link te klikken. Pas dan wordt uw bod geactiveerd en wordt uw bod na enkele minuten zichtbaar op de site. 4. Onze 'veilingmeester' bepaalt wanneer het hoogste bod wordt geaccepteerd - het moment van 'afslag' dus. 5. Is uw bod op dat moment het hoogste, krijgt u van ons bericht per email. Daarin staan tevens de betalingsvoorwaarden en vragen wij u hoe u het artikel geleverd wilt hebben. 6. Na ontvangst van uw betaling zal het artikel worden geleverd.

Ik heb een bod geplaatst maar dit verschijnt niet?

Nadat u uw bod heeft uitgebracht, ontvangt u een email van ons. Hierin staat een link om uw bod te activeren. Na het activeren zal uw bod zichtbaar worden.

Is mijn bod bindend?

U biedt op een artikel dat via de site te koop wordt aangeboden. Net als op de veiling bepaalt de verkoper het moment van 'afslag' - op dat moment is hij bereid aan de hoogste bieder te verkopen. Als uw bod op dat monent het hoogste is, bent u tot koop verplicht.

Kan ik mijn bod verwijderen?

Nee dit kunt u niet zelf. U kunt wel contact met ons opnemen om uw bod te laten verwijderen. U moet dan aangeven waarom u wilt dat uw bod verwijderd dient te worden.

Versturen of afhalen?

Na acceptatie van uw bod krijgt u van ons een bevestigingsmail waarin wij u vragen of u het artikel wilt laten verzenden of komt afhalen op ons clubadres in Enschede. Wij verzenden in goed vertrouwen met TNTpost, zijn echter niet aansprakelijk voor ev. beschadigingen of kwijtraken van de post. De meeste artikelen gaan als pakketpost. Desgewenst kunt u het artikel laten aantekenen. Wij verzenden ook naar het buitenland. Indien u besluit het artikel in Enschede te komen afhalen, zal er in overleg een dag/tijdstip worden afgesproken.

Wat zijn de verzendkosten?

Indien u besluit uw artikel te laten versturen, hanteren wij de geldende TNT tarieven (zie http://www.postnl.nl/voorthuis ). Wij berekenen geen verpakkingskosten.

Hoe kan ik betalen?

U ontvangt een email indien uw bod wordt geaccepteerd. Hierin staat ons bankrekeningnummer. U dient het artikel per omgaande te betalen; indien uw betaling niet binnen 7 werkdagen bij ons binnen is, vervalt uw bod en wordt het artikel opnieuw geplaatst. Wij accepteren geen creditcardbetalingen. Eventueel kunt u cash betalen indien u het artikel bij ons komt afhalen.

Info over de Twentse Modelspoorweg Club

De TMC is een van de oudste modelspoorclubs van Nederland. Met ruim 60 leden bouwen wij op schaal H0 de Twentse stations na. Onze clubruimte is modern en ruim (220 m2), goed geoutilleerd en goed bereikbaar in Enschede. Meer info over onze vereniging vindt u op www.tmsc.nl

Privacy verklaring

De TMC en daarmee de website ModeltreinBeurs.nl respecteert de privacy en persoonlijke gegevens van de bezoekers op onze site en wij zorgen ervoor dat de informatie die u aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld.